Blue Oval Fanatics - Ford Forum

Go Back   Ford Forums & Technical Discussions > Ford Crossovers & SUVs > Ford Explorer > 4.0L, 4.6L & 5.0L (1995–2010)

Reply
Thread Tools Search this Thread
Unread 09-14-2018, 08:43 AM   #1
2000F250-7.3
Cadet
 
Join Date: Sep 2018
Fan#: 5018
Location: Westminster, CO
What I Drive: 1997 Green Ford Explorer

Posts: 2
Rep Power: 0
2000F250-7.3 Good Standing Member
4x4 lights flashing

Hi all have not had a chance to scan for codes but I got 4x4 lights flashing 6 times. 1997 explorer Eddie bower 4.0 automatic. 220,000 miles what’s the most common problem to cause this. Thanks mike. Will post what codes I get later.


Sent from my iPhone using Tapatalk
2000F250-7.3 is offline  
 
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 07:02 AM.

Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved. : Terms of Use : Copyright : Privacy Policy : Advertise Information

Blue Oval Fanatics - Online Ford Community for the UK, North & South America, Europe, Asia, Australia, and Africa regions. We are the Internet's Newest Ford Forum. As our site continues to grow, we'll be offering a large collection of Ford related news, articles and club events information. We also offer a free Ford classifieds, gallery, social groups and events information. Our goal is to be the premier information outlet for Ford owners. If you own other makes have a look at Challenger Hellcat Forum, Charger Hellcat Forum, Cadillac ATS-V Forum, Cadillac CTS-V Forum, Lexus RC-F Forum, Lexus GS-F Forum, Mercedes GLA Forum, Mercedes GLE Forum and Volvo XC90 Forum.